Джино Бианкалана смени Изабела със секси докторка (Вижте коя е новата му)

Джино Бианкалана смени Изабела със секси докторка (Вижте коя е новата му)
5 (100%) 1 vote

Джино Бианкалана се носи на крилете на любовта, намери я в лицето на секси докторка

Джино Бианкалана най-сетне излезе от ада. В който бе попаднал преди четири месеца. След като претърпя поредица операции в САЩ и Турция за спасяване на крака си двойният победител във ВИП Брадър загуби и татко си. Който почина в Чикаго но бе погребан в родината си.

Снимка: Инстаграм

След дългия траур Джино вече може да се усмихне. След като претърпя катастрофа и на любовния фронт днес любимата риалити звезда на българите си има нова любима.

Бианкалана дълго време бе самотен след раздялата с Изабела. Но ето, че и на него щастието му се усмихна. А новата му половинка съвсем не в някоя чалгаджийка или плеймейтка. А интелигентна и красива софийска докторка.

Д-р Кристиана Канева
Снимки: Инстаграм

Двамата с Джино се запознали покрай проблемите му с оперирания крайник. Болницата, в която работи хубавата д-р Кристиана Канева се намирала в близост до апартамента, в който брадърът живее.

Той започнал да посещава Многопрофилната болница за активно лечение „Света София” за някои манипулации и там срещнал новата си любима. Из коридорите на клиниката пламнала за първи път любовта им.

Снимка: Инстаграм

После влюбените взели да си разменят закачки в инстаграм. Като Джино написал под снимка на д-р Канева направена пред болницата, че много му се боледува когато я гледа. А красавицата закачливо му отвръща, че го е взела на постоянни грижи.

Снимка: Инстаграм

Джино Бианкалана пусна и издайнически кадър от спалнята си. С който потвърждава любовта помежду им, предават от pik.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар