Джино Бианкалана след ВИП Брадър: От плейбой в звезда

Джино Бианкалана след ВИП Брадър: От плейбой в звезда
5 (100%) 3 votes

Джино Бианкалана се раздели с имиджа на плейбой, за да се превърне в звезда

Джино Бианкалана напусна ВИП Брадър като победител и пример за милиони фенове на предаването. Младежът от Чикаго влезе в шоуто в образа на богатото, глезено дете, което всички очакваха, че ще подлуди с прищевките си съквартирантите. Името му нашумя покрай връзката му с Джена, а след края на формата, самият той е по-известен и от бившата си изгора.

По време на участието в предаването Джино промени на милиони мнението за себе си. А феновете са категорични, че е спечелил напълно заслужено формата. „Този младеж е пример за милиони. Не само нито веднъж не се държа нагло, грубо и арогантно, но и показа на всички, какво възпитание трябва да има всеки мъж“, засипват го с комплименти негови почитателки.

Джино Бианкалана преди и след ВИП Брадър - как се промени?

Джино Бианкалана преди и след ВИП Брадър – как се промени?

Историите за живота му не стихват–възможно ли е наистина да е толкова богат и да е част от тази елитна върхушка в Чикаго? Отговорите са крайно противоречиви–някои твърдят, че той си измисля всичко и позира, други твърдят, че е истина. В мрежата дори се появиха снимки от дома му, за който и холивудските звезди могат да му завидят, от колите му, които също привлякоха вниманието, както и редица други. Дори бяха публикувани кадри от яхтено парти, каквото с негови приятели редовно си правят.

Новият риалити герой на България

Новият риалити герой на България

Е, зрителите не видяха този лукс и блясък на екрана, затова пък оценяха младежа по характер и поведение в Къщата. Видяха как привидно глезения милионерски наследник пораства и се държи като зрял и отговорен мъж.gino 455

Дали, след като успя да спечели ВИП Брадър, Джино Бианкалана ще остане в България и ще си върне ли любовта на Джена, тепърва предстои да видим. Междувременно вижте как се промени самият той само за няколко месеца пред погледите на всички.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар