Джино Бианкалана се облажи с топ модел (Първи снимки)

Джино Бианкалана се облажи с топ модел (Първи снимки)
5 (100%) 2 votes

Джино Бианкалана заряза Изабела, вече си има Патриция

Джино Бианкалана си подслажда живота с нова хубавица. Апетитна плеймейтка радва милионера, след като развали годежа с втората си годеница. Само преди месец Джино плакнеше окото по знойна брюнетка — Изабела. Но и тя не успя да задържи вниманието му за дълго и красавецът заби плеймейт моделка.

И то от известните.

Новата красавица в спалнята на милионера е известна като модел на „Плейбой“ и се радва на немалка популярност в Америка. Трофейната забивка на Джино, Патриция Микула е добре известна в модните среди, а освен това се носят слухове, че е сред приятелките на Мелания Тръмп. Или поне е била, преди словенката да реши да става първа дама, пише HotArena.

Бизнесменът се запозна неотдавна в нея, но явно горещата европейска кръв на хубавицата му е допаднала повече, от тази на американската му приятелка, която е по-известна със сдържания си характер. След като прекара няколко месеца в България, младия предприемач заяви, че си тръгва нов човек от страната, спечелил много приятели и опознал един топъл народ, какъвто не е подозирал, че са българите.

Именно затова Джино се кани да се върне у нас през септември, а както се говори, може да доведе и новата си изгора, за да я запознае с близки и приятели. Някои обаче вече побързаха да я сравнят с бившите му съквартирантки и коментират, че Патриция малко или много прилича на миньончето Светлана Василева.

Всъщност двете имат доста общо помежду си — плеймейт модели, популярни в шоубизнеса и модните среди, красиви и блондинки. Нищо чудно, че мнозина откриват помежду им и визуални прилики.

Джино в афера с полска хубавица

Джино в афера с полска хубавица

Патриция Милаго разтуптя доста мъжки сърца

Патриция Милаго разтуптя доста мъжки сърца

Що се отнася до това, дали между Джино и Патриция нещата са сериозни, само времето ще покаже. Милионерът уж бе хлътнал до уши по предишната си приятелка и дори брак й предложи, а после се разделиха. Нищо чудно и полската красавица да е само временна компания за Джино.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар