Джино Бианкалана проговори за тайната си сватба в Гърция (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Джино Бианкалана разкри дали е женен

Джино Бианкалана проговори за тайната си сватба в Гърция. Както е известно, преди дни се появи новината, че милионерът от Америка се е оженил за приятелката си д-р Кристиана Канева в южната ни съседка.

На церемонията уж присъствали роднините на Джино и родителите на Кристиана, тъй като младите искали да избегнат прекалено големия интерес към личния си живот.

Бианкалана обаче сподели, че нито е женен, нито има намерение скоро да минава под венчило. И със смях отговори на слуховете, че се е венчал за любимата си, пише електронния портал „ПИК“.

„“Пак ли някой ме е задомил? Няма такова нещо. Да, наистина с приятелката ми бяхме на сватба, но не на нашата, а на мой приятел от Америка, който се ожени за гъркиня“, коментира слуховете Джино.

Сватбената церемония се е състояла в Гърция, на красивия остров Тинос. Но щастливия младоженец, който е казал „Да“ на любимата си на острова на Богородица, не е българинът, а негов приятел от САЩ.

Иначе Джино и Кристиана са заедно от две години. Заради нея младежът реши да се установи трайно в България. Нещо повече, той спря да бъде толкова активен в социалните мрежи и по светските партита. А освен това изцяло се е посветил на връзката им.

Джино дори откри собствено заведение в София и от няколко месеца е изцяло ангажиран с новия си бизнес. Двойката очевидно е много щастлива заедно, но засега нямат планове за сватба, въпреки че са сгодени.

Джино Бианкалана проговори за сватбата сн. Фейсбук

Джино Бианкалана проговори за сватбата сн. Фейсбук

Влюбените се запознаха преди две години, след катастрофата на Джино с мотор в САЩ. Тогава младежът дойде в България, където да се подложи на рехабилитация. Дамата, която му върна усмивката и превзе сърцето му бе именно Кристиана. И въпреки всички слухове, двамата не само останаха заедно, но и се сгодиха. А е много вероятно в близките няколко години да ги видим и пред олтара.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар