Джино Бианкалана показа модерния си дом (Вижте къде живее с любимата – Снимки)

Джино Бианкалана показа модерния си дом (Вижте къде живее с любимата – Снимки)
1 (20%) 1 vote

Джино Бианкалана с ултра модерен дом, свил е любовно гнездо с любимата си

Джино Бианкалана бе един от участниците в Черешката на тортата тази седмица. Влюбеният риалити герой за първи път отвори вратите на новия си дом, където посрещна гостите си от кулинарното предаване и както сам призна до сега никого още не бе канил в своето жилище.

Джино Бианкалана отвори вратите на дома си
Снимка: kliuki.net

Бианкалана сподели, че живее с гаджето си там едва от няколко месеца. Преди всичко се е посветил на приятелката си и на здравето си, но е дошло време да разкрие нещо от личния си живот.

Снимки: kliuki.net

И наистина домът на Джино е доста голям, с много интересен интериор, много уютен като за любовно гнездо въпреки, че е разположен в огромно пространство. Той призна, че за обзавеждането се е доверил на вкуса на своята половинка. Но всичко останало е направил сам с двете си ръце.

В жилището има камина, която Бианкалана бе запалил предварително за да създаде повече  усещане за топлина на своите гости.

Оказа се, че Джино не е само майстор в шпакловките и лепенето на плочки. Той е умел готвач и приготви амбициозно меню. Което се състоеше от два вида салати, предястие от авокадо с бекон, а черешката на тортата бе пълнената му пуйка с ориз, която даже заши сам.

Джино спечели, но всички заслужиха амирации
Снимка: kliuki.net

Тази седмица участниците в предаването обраха овациите на  зрителите, които казват, че отдавна не е имало толкова усмихнати и позитивни хора, събрани на едно място.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар