Джино Бианкалана и гаджето му се ширят в кралска спалня (Уникално видео от дома им)

Гласувайте за статията

Джино се изфука с кралската си спалня, риалити героят показа най-интимното си кътче в Бояна

Джино Бианкалана, който за първи път отвори вратите на луксозния си дом в Бояна за гости и зрители в кулинарния формат „Черешката на тортата сега изненада феновете си с видео от най-интимното място в къщата си.

Двукратният победител във ВИП Брадър показа къде с любимата си доктор Кристиана Канева се наслаждават на страстите си. Спалнята на двойката представлява огромно легло и прилича по-скоро на будоар на някой благородник.

Ето къде се гушка с гаджето си риалити героя
Снимка: lifeonline.bg

Интериора е изискан и подбран с много вкус. Има камина, в която гори огън в това студено пролетно време, меки кресла и дивани, които създават истински уют. От изцяло стъклената стена пък се разкрива прекрасна гледа към двора. Който е покрит със закъснял пролетен сняг, но все пак се вижда верандата, малко езеро и огромна градина.

В своята публикация в социалната мрежа Бианкалана е отбелязал и годеницата си, с която се гушка в този изискан будоар.

Двойката се събра и започна да живее под един покрив в новото си жилище едва миналата есен. Джино за първи път сподели видео от дома си по Коледа. Тогава показа празничното настроение, което е го е обзело, пише lifeonline.bg.

Разгледайте спалнята на Бианкалана и на гаджето му във видеото, което е озаглавено от Джино с:  „Дом, сладък дом…“, но на английски!

View this post on Instagram

Home sweet home 🌨❄️🏠❤️

A post shared by Gino G Biancalana (@gino_biancalana) on

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар