Джино Бианкалана ексклузивно: Стягам сватба! (С коя – признания)

Джино Бианкалана ексклузивно: Стягам сватба! (С коя – признания)
5 (100%) 1 vote

Джино Бианкалана е категоричен, че е приготвил всичко за избраницата си

Джино Бианкалана е готов за семейство и деца

Джино Бианкалана призна ексклузивно, че е готов за сватба! В студиото на „На кафе“ победителят във ВИП Брадър разкри, че от доста време мечтае за семейство и деца и дори е подготвил всичко за избраницата си.

Джино Бианкалана е готов за брак

Джино Бианкалана е готов за брак

„Тя само трябва да влезе у дома като моя законна съпруга“, откровен беше бившият на Джена пред Гала и коментаторите в предаването.

За негово съжаление и за радост на все по-увеличаващият се брой негови фенки обаче такава жена все още липсва в живота му. Джино се надявал, че това е Джена, както призна и той, но явно нещата не винаги се случват така, както ги искаме, философски заключи младият мъж.

„Със сигурност няма да му е трудно да си намери кандидатки. Даже ще му е трудно да избере от многото желаещи да се намърдат до него“, хилят се онлайн потребителите.

Очевидно обаче победителят във ВИП Брадър все още не се е заел усърдно със задачата да намери заместничка на поп фолк певицата. Като дори втрещи с признанието си, че откакто се е разделил с нея преди девет месеца, изобщо не е бил с жена.

Въпреки, че все още има чувства към Джена, Джино е категоричен и връщане назад няма – двамата никога няма да се съберат пак. Най-вече заради факта, че звездата на Пайнер вече си има нов. „Една жена, пипне ли я друг мъж, вече не е същата“, разкри Джино философията си за отношенията си с жените.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар