Джино Бианкалана в количка след катастрофата (Проговори и за Джена)

Гласувайте за статията

Джино Бианкалана е в инвалидна количка след катастрофата, но се заканва съвсем скоро да стане от нея.

Бизнесменът, който стана звезда във „ВИП Брадър“, сподели подробности около случващото се с него. Той даде интервю за Гала в „На кафе“, на което сподели подробности около инцидента.

„Блъснаха ме заради погрешен завой. Майка с три деца. Изпадна в истерия, беше ужасена от случилото се“, споделя Джино. Самият той отказал да съобщи на семейството си за инцидента, оставяйки ги за 12 часа в пълна неизвестност, тъй като не искал да ги тревожи.

„Най-тежко го преживяха майка ми и баща ми. Не исках да ги тревожа, но те бяха безсилни да ми помогнат в тази ситуация“, споделя той.

След два месеца в болницата операция на таза, единия му крак и ръката, Джино е готов отново да се изправи на крака. Младият милионер е щастлив и по-друга причина — има нова жена до себе си.

„Бившата ми приятелка ни запозна. Много държа на нея. Подарих й пръстен, но не съм се сгодил, тъй като тя искаше просто нещо от мен“, споделя още милионера. Красавицата е полякиня и умира от желание да дойде в България. Двойката обаче ще изкара известно време заедно във Вегас, тъй като гаджето на Джино има бизнес там. След това обаче планират да дойдат и до Европа.

djino r

 

Джино Бианкалана проговори за операцията

Джино Бианкалана проговори за операцията

Що се отнася до Джена, Джино Бианкалана очевидно е загърбил тази история. „Пожелавам на Джена и съпруга й цялото щастие на света. Надявам се наистина да бъдат много щастливи, много да се обичат и вървят напред“, пожела им младия милионер.

Милионерът прости на Джена, желае й само щастие

Милионерът прости на Джена, желае й само щастие

С това той сложи край на всякакви истории, че отношенията му с певицата са влошени и двамата не могат да се понасят. След катастрофата той гледа на света с други очи и обещава с цялото си семейство да дойде в България, веднага щом може да ходи и да пътува със самолет.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар