Джина Стоева рискува здравето на бебето (Мъкне го по сватби и го пече на плажа)

Гласувайте за статията

Джина Стоева излага здравето на дъщеричката си на риск, певицата не се разделя с нея нито на плажа, нито на сватби

Джина Стоева заедно с дъщеря си Ивая и бащата на детето си се изнесе да живее на морето. Певицата е наела апартамент в курорта Свети Влас.

Фолкаджийката не се разделя за минута с любимото си дете. Момиченцето няма шест месеца, но непрекъснато е подир майка си. Няма лошо, че двете имат такава силна връзка, но Ивая е още бебе, а Джина си позволява да я води на плажа и да я пече на слънцето.

Разбираемо е, че любовта на изпълнителката към невръстното й момиченце е безкрайна. Но лекарите на препоръчват бебе да стои на плажа. Съществува риск за здравето му. Да не говорим колко са вредни силните слънчеви лъчи за бебешката кожа.

Снимката, с която Джина се хвали с първородната си щерка наистина е умилителна. Двете позират на кадъра с тъмни очила. Определено малката е одрала кожата на майка си. Голяма сладурана е разперила  голи крачета и ръчички.

Говори се, че певицата редовно ходи вечер на участия. Таткото се грижи за момиченцето. Но често се случвало Джина д я поканят да пее на сватби, предават от електронното издание pik.bg. Тогава бебето е с родителите си. Няма кой друг да се грижи за него.

Близки до фолкаджийката разкриват, че Джина е родила спокойно и добро дете. Ивая била много кротка и не създавала проблеми на родителите си дори когато я мъкнат на участия. От малка свиква с живота на колела, заради ангажиментите на мама.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар