Джина Стоева разкри мръсните тайни на „Ара“ (Не прости и на Алисия)

Джина Стоева проговори и разкри доста мръсни тайни от кухнята на „Ара Мюзик“.

Бившата сървайвърка не се смили и над колежката си Алисия, изкарвайки я нагаждача, за това, че винаги е била толерирана от продуцентите.

Стоева си спомня момента, когато за първи път разбира, че е втора цигулка в компанията. Неин приятел я търси за участие, а от „Ара “го лъжат, че е заета, но пък точно тогава Алисия се оказва свободна и му я препоръчват. Оказва се, че от компанията лансират една-единствена певица и това е Ася. Това е постоянна практика на двамата продуценти, твърди разочарованата Джина.

Колежката й има най-много участия, все нейни клипове се въртят по медиите. Ако на един изпълнител пуснат една песен, на Алисия ще са две. Тя винаги прави и хитовете и винаги е има право на избор.

Войната между Джина Стоева и Алисия продължаваВойната между Джина Стоева и Алисия продължава
Войната между Джина Стоева и Алисия продължава

Скандалът между Джина Стоева и Алисия избухна именно поради тази причина. Дори обещаният дует на Стоева с Тони Стораро, отново бе предпочетена бившата на Ники Михайлов. Това наля масло в огъня и Джина поведе истинска медийна война с Алисия и „Ара Мюзик“.И разкри доста неприятни истини.

Възмутената изпълнителка споделя, че още преди години, когато Алисия прохожда в музикалната си кариера, Стоева е утвърдена певица с издаден албум и две години кариера зад себе си. Още тогава, Виктор Касъмов бил фен на принципа „Разделяй и владей“ и обичал да настройва изпълнителите един срещу друг. Той упорито толерирал Алисия, като знаел, че останалите ще я намразят. Подобни случаи имало и с други фолк изпълнители от „Ара“.

Джина Стоева в прав текст обвини „Ара Мюзик“ в пристрастие към определени фолк певици, а на другите не се дава възможност да се изявят и градят успешна кариера.

Бившата участничка в реалити шоуто „Сървайвър“ е категорична, че от тук нататък сама ще гради кариерата си и няма да търпи подлите номера на продуцентите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.