Джина Стоева ражда бебето във Франция (Защо бяга от България?)

Гласувайте за статията

Джина Стоева ражда бебето във Франция, не иска в България

Джина Стоева ражда бебето във Франция. Изпълнителката предпочетете да даде живот на наследника си в частна клиника във Франция, вместо у нас.

Фолк певицата ще стане майка през март и вече се подготвя за голямото пътуване. А причината за решението й не е суета, а фактът, че там е сестра й.

Оказа се, че изпълнителката често гостува на своята роднина и чула отлични отзиви за центъра, в който сестра й работи. И като всяка бъдеща майка, решила, че иска най-доброто за детето си, пише HotArena.

След като си уредила нужните документи, Джина възнамерява да замине за там поне една — две седмици преди термина си. Така ще има време и да се подготви за големия ден.

Иначе изпълнителката, която вече е в края на седмия месец, не крие, че се чувства много добре и е невероятно щастлива. Въпреки наедрелия си корем продължава да тренира активно и се надява да роди нормално и без усложнения.

Това е първа бременност за фолк звездата, която отдавна прехвърли 30-те. И по тази причина е леко разтревожена от факта, че ще става майка.

Неотлъчно до Джина, освен сестра й, ще бъде и бащата на детето. Двамата се запознават преди година и бързо си стават близки. Връзката им не се развива пред прожекторите — предпочитат да стоят далеч от фокуса на вниманието. Но са щастливи и наистина привързани един към друг.

Джина Стоева ражда французойче

Джина Стоева ражда французойче

„Детето не беше планирано, но беше истински божи дар за нас“, споделя фолк звездата. Тя и със смях си спомня, как научила, че ще става майка. „Той ме поднасяше, че съм напълняла и трябва да отслабна. Аз имах някои съмнения и отидох на лекар. И следващия път, когато ме подкачи, че трябва да сваля няколко килограма, му заявих, че ще се наложи да кача още, защото съм бременна“, смее се фолк звездата

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар