Джина Стоева прилапа Гонзо (Толкова ли го закъса мениджъра?)

Спипаха Джина Стоева и Гонзо да се отдават на плътски ласки, толкова ли го закъса футболния мениджър, че свали ниско летвата

Джина Стоева и Гонзо били забелязани в гореща секс афера. И то на центъра в столицата. Правели секс в кола на паркинг. Изобщо не се притеснили, че ще ги познаят. Или ще ги глобят за неприлично поведение. Защото били скрити в тъмнината на нощта.Джина СтоеваГонзо

Разбирачи от любовния живот на Гонзо не могат да повярват,  че толкова ниско е свалил лентата за любовниците си.

Не, че Джина Стоева е грозна. Но до сега подалия оставка директор на „Левски“ се славеше, че слага рога на половинката си само с топ красавици. Лични хубавици като Цеци Красимирова, скандалната Калина Паскалева и плеймейтката Светлана Василева са спрягани за негови секс партньорки.

Позабравената фолк звезда от Русе Джина Стоева някак си не се вписва в списъка с трофеите на Гонзо. Тя е близо 40 годишна. Мераците на бившия футболен директор на „Левски“ винаги са клонили към парчета с по-свежа плът.

Негови бивши колеги са го взели на подбив. Заради аферата му с леко повехналата фолк звезда му се присмиват зад гърба. Те коментират, че Иванов яко е закъсал с кинтите. След като е насочил страстите си към мадами от Б групата.

Според други аферата му с Джина е нещо епизодично. Ако беше по сериозна нямаше да правят секс в колата. А щяха да си вземат стая в хотел. А не да се натискат на паркинга, пише vsekiden.com.

За Джина Стоева се знае, че е обвързана. Но никога не е правила обществено достояние сериозната си връзка. Нищо чудна да се е разделила с бившия си. Или да си пада по кръшканията.

За нея се говори, че е имала любовна афера и с друг левскар, Иво Тонев. И с един от шефовете на скандално фалиралата КТБ.

 

 

 

 

1 коментар
  1. Мария Петрова казва

    Лични хубавици? Цеци Красимирова, скандалната Калина Паскалева и плеймейтката Светлана Василева съвсем не са топ красавици. Много си е хубава Джина.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.