март 28, 2024

Джина Стоева получи писмо дълго 10 метра ! (СНИМКА)

https://kliuki.net/kliuki/dzhina-stoeva-poluchi-pismo-dalgo-10-metra-snimka/136430 Kliuki.net
Джина Стоева получи писмо дълго 10 метра ! (СНИМКА)

Певицата Джина Стоева получила 10-метрово писмо, написано на ръка! Ето какво съдържало то!

Освен писанията във виртуалното пространство, много от родните звезди и особено музикалните изпълнители получават от феновете си купища писма написани на ръка!

[caption id="attachment_7017" align="alignright" width="184"]джина Джина Стоева получи 10-метрово писмо от влюбен фен![/caption]

Такива писма най-редовно  получавала и поп-фолк певицата Джина Стоева.

Но наскоро обаче, се случило нещо изключително! Дивата не само получила писмо написано от влюбен фен, но това писмо било дълго цели 10 метра!

Съдържанието на писмото, както сами се досещате било обяснения в любов от лудо влюбен фен, който освен разясненията на дълго и на широко колко много я обича и колко много й се възхищава, положил старание и не само пишел, но и нарисувал най-различни рисунки свързани с несподелената му любов!

Певицата се шашардисала. Все била получавала подаръци, но чак такова нещо  никога не й се било случвало!

Свикнала била на всякакви по големина и форма плюшени играчки, книги, снимки подобни, ама 10-метрово ръчно написано и изрисувано писмо не била получавала!

Писмото получили в офисана музикалната компания, за която Джина работи. Всички се смаяли.

[caption id="attachment_7018" align="alignleft" width="195"]писмо Ето така изглежда 10-метрово писмо![/caption]

Естествено колкото и добре да е приета певицата Джина Стоева  сред своите колежки, все пак имало известна доза „благородна” завист от тяхна страна. Все пак става въпрос за 10-метрово писмо-обяснение в любов и то от фен!