Джина Стоева показа Ивая (Първи кадър на малката принцеса)

Джина Стоева показа Ивая, вижте първата й снимка

Джина Стоева показа Ивая. Певицата сподели любопитен кадър в социалните мрежи, дни след раждането на първородната си дъщеричка.

Както е известно, момиченцето е първо дете на певицата, която се реши да стане майка, едва след като наближи 40.

Снимката бе направена броени дни след раждането на малкото бебе, а щастливата вайка не пропусна да напише под нея „Вълшебно“.

Самата тя не крие, че раждането на дъщеричката й, вероятно е и най-специалния ден в живота й.

„Тя е моята принцеса“ споделя Джина по повод на дъщеря си, а кадърът умили хиляди нейни приятели. Дори някои от бившите й колеги я поздравиха, честитейки й раждането.

Самата Джина Стоева не крие, че доста се изненадала, когато открила, че е бременна и първо криела от мъжа си. Едва когато той й направил забележка, че е започнала да качва, му съобщила, че е бременна.

Певицата не бърза със сватбата, нито пък държи изобщо да се омъжва. И както тя самата споделя, причината за това е, че не приема един документ за обвързващ двама влюбени.

„Ако сме щастливи и се обичаме – просто ще си останем заедно. Не виждам какво ще промени един подпис“, твърди още изпълнителката.

При все това тя не изключва вероятността някой ден да се види в бяла рокля. Пък дори и просто на шега да се омъжи за приятеля си.

Що се отнася до малката Ивая, Джина Стоева е категорична, че момиченцето е най-желания подарък, който е можела да получи за 2017 година.

Семейството се прибра още преди седмици благополучно у дома, където певицата се грижи за бебето. Първоначално тя планираше да роди във Франция, но после се отказа и се довери на столичните лекари.

Джина Стоева показа малката Ивая
Джина Стоева показа малката Ивая

Към момента майка и дъщеря не планират да се показват публично в скоро време. Но феновете на певицата се надяват, лятото да ги зарадва с нова песен.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.