Джина Стоева побесня: Алисия, спри да лъжеш!

Джина Стоева си изпусна нервите в социалната мрежа, нападна колежката си

Скандалът между Джина Стоева и Алисия продължава с пълна сила. Певицата нападна бившата си колежка, след интервюто й с Тони Стораро и обвини и двамата, че лъжат. „Къде е продуцентът, защо се крие? Алисия и Тони Стораро са страхливи лъжци!“, негодуваше фолк певицата. По думите на изпълнителката, колежката й умишлено се опитва да манипулира ситуацията и по този начин да тушира истината.

Според Джина Стоева, Алисия е манипулирала доста ловко ситуацията, „подкована“ от Виктор Касъмов. Певицата сподели още, че колежката й има право да си прави клипове и дуети, без предварително одобрение от страна на продуцентите.

Джина Стоева отново атакува Алисия
Джина Стоева отново атакува Алисия сн. Булфото

„Алисия спри да лъжеш! Не е вярно, че не знаеше за дуета ми с Тони Стораро, три месеца потриваше доволно ръце, че си ме прецакала. А къде беше Виктор Касъмов и защо ние останалите трябва да чакаме с месеци за одобрение, за някой проект, а тя си го правеше, когато й хрумне?“, пише още на страницата си Джина Стоева. Тя атакува и Тони Стораро, като заяви, че никого не е молела за проекта и той сам е отишъл при нея, за да й предложи дует. „Това не беше право на отговор, а само да си рекламирате собствения дует“, избухна още певицата.

Певицата отново нападна колежката си
Певицата отново нападна колежката си

Припомняме ви, че по миналия месец Джина Стоева напусна след скандал „Ара мюзик“, разкривайки, че Алисия и Тони Стораро са записали дует, който не е трябвало да излиза преди нейния. Самата тя от януари месец се борела за свой проект, който в крайна сметка така и не бил пуснат, въпреки усилията, които положила. Джина Стоева заяви още, че нейно интервю е свалено, след натиск на Касъмов върху медията, която го е заснела. Певицата направи и други изявления, които можете да видите в галерията.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.