Джина Стоева на нож с колегите си заради бившия си (Никой от бранша не иска да общува с нея)

Джина Стоева се оказа низвергната от всички в гилдията заради изпълненията на бившия си Григор

Фолк певицата Джина Стоеване не успя да възобнови приятелството си с повечето си колеги, с които се скара заради бившия си мъж.

В края на миналата година Григор налетя на бой и замери с чаша Джордан по време на партито за рождения ден на сина на Деси Слава. Присъствали на събитието твърдят, че половинката на Джина се държал изключително арогантно и невъзпитано.

Деси Слава и Джордан казват, че са забравили случката и за нея не е виновна Джина, но въпреки това се отдръпнали от нея, пише „Галерия“.

Джина Стоева
Снимка: ХотАрена

Стоева не комуникира вече и с дългогодишната си приятелка Емануела, отново заради бившия си, който е баща на дъщеря й. Запознати разказват, че дълги години Емануела и Джина били съседки, но първата се видяла в чудо заради невъзпитаното поведение на Григор, предават от Hotarena.net.

Чашата преляла, когато един ден Емануела намерила колата си надрана и със спукани гуми, макар че била в подземния гараж на кооперацията. Певицата така и не посочила виновния за деянието, но предпочела да се изнесе от блока.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.