Джина Стоева нова и различна (Познахте ли я?!)

Джина Стоева преобразена, вижте я преди и сега

Джина Стоева е тотално преобразена. Изпълнителката демонстрира тотално нова визия в социална мрежа и съвсем откровено срази феновете си.

Доскоро гологлава, блондинката днес блести с нова визия. И не – не прилича по нищо на Джейми Лий Къртис или Мерилин Монро – всъщност е изключително различна.

Изпълнителката заложи на черна коса и прическа „паж“, която невероятно й отива. Мнозина решиха дори, че поразително прилича на Преслава или Галена отпреди години. Никой обаче не позна в първия момент, че това е Джина Стоева. А феновете й възторжено коментират, че тя наистина е преобразена, пише „HotArena”.

Джина Стоева просто неузнаваема
Джина Стоева просто неузнаваема

Досега все сме виждали певицата с къса руса коса, а последното й въплъщение бе тотално гологлава в стила на Майли Сайръс. Фолк звездата обаче е решила да се подложи на кардинална промяна, а новият й имидж определено изненадва.

Нова и различна - можете ли да повярвате, че това е фолк звездата
Нова и различна – можете ли да повярвате, че това е фолк звездата

Изпълнителката се раздели с „Ара мюзик“ преди няколко месеца след страхотен скандал. Тогава стана ясно, че неин проект с Тони Стораро е бил замразен, за да се даде преимущество на Алисия. Изпълнителката също така сподели, че колежката й е била и системно толерирана за участия в заведения, клипове, концерти, като са се опитвали да я наложат за най-голяма звезда в компанията. В същото време обаче останалите звезди са били на заден план.

След напускането на "Ара", Джина Стоева просто цъфти. И е безкрайно щастлива
След напускането на „Ара“, Джина Стоева просто цъфти. И е безкрайно щастлива

Напускането на Джина Стоева бе съпътствано и с редица скандали. Самата изпълнителка направи шокиращи разкрития по повод на случващото се в компанията, намеквайки, че Алисия е имала връзка и с продуцента си. След края на договора си с Ара, Джина се изявява като солов изпълнител и се само продуцира. Дали обаче скоро няма да я видим сред звездите на „Пайнер“, очакваме да видим скоро.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.