Джина Стоева дотегна на феновете с атаките срещу Алисия

Джина Стоева дотегна с непрекъснатите си атаки срещу Алисия

Джина Стоева нападна отново колежката си Алисия. Само ден след като известната вакарелка даде интервю за „Cигнaл БГ“, Стоева я упрекна на страницата си във Фейсбук, че Алисия се крие и не отговаря на нападките в интервю, а само писмено и то под контрола на своите ПР .

Джина Стоева атакува отново Алисия
Джина Стоева атакува отново Алисия

Но този път бившата сървайвърка доста се изложи, тъй като часове преди това примата на „Ара“даде интервю за  „Cигнaл БГ“. Близо час и то на живо, Алисия отвръща на нападките на своите колежки. За каква намеса и редакция от страна на пиара може да се говори, когато всичко бе на лайф.

Поне Джина Стоева да беше си направила труда да провери има ли публична реакция от страна на вакарелката, а не да злослови и да дразни феновете с неверните си твърдения. Май тази война взе да се превръща в някаква скандинавска сага или по точно в сапунен сериал.

Фолк феновете започват да негодуват и да тръбят, че вече им писва от тези махленски скандали. Те атакуват Стоева в нейната официална страница във Фейсбук , че е станала досадна с тази гюрултия, която вдига и занимава хората с нейните проблеми. „То не бяха врява и оплювки, та чак до небесата“, контрират любителите на поп фолка Джина Стоева.

В интерес на истината и тя не им остана длъжна. Светкавично отвърна на язвителните коментари, като написа „Нa ĸoйтo мy e в пoвeчe, имa избop дa нe влизa тyĸ и дa нe чeтe“. Джина Стоева пак упрекна Алисия, че активира феновете си да плюят и злословят против нея. Тя смята , че е права и докрай ще търси справедливост.

Кой е прав и кой е крив едва ли ще научим, но май на всички ни писна да слушаме и да се занимаваме с войната между чалгаджийките в този техен бранш и в ламтежа им за повече пари.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.