Джина Стоева би шута на пияндето Григор след рождения ден на сина на Десислава (Всичко за цирка)

Джина Стоева заряза пияницата Григор, певицата му би шута заради големия резил

Джина Стоева бързо се е отърва от нехранимайкото Григор и го разкара от живота си за винаги. Самата тя сподели, че вече не живее с бащата на прекрасната си дъщеричка Ивая. До съдбовното си решение певицата стигнала веднага след грозния скандал разиграл се по време на първия рожден ден на малкия син на колежката й Десислава.

Стоева за първи път проговори за кървавия инцидент пред столичен вестник. Като потвърди, че Григор е нападнал младия певец Джордан с кристална чаша и му е наранил лицето.

Снимка: Фейсбук

Мъжът на Джина, на който прякора му е Люляка попаднал на детското парти съвсем случайно. В същия ден когато певицата трябвало да заведе дъщеря си на детското парти на малкия Борис с тогавашната си половинка имали общ ангажимент и той предложил да отиде с тях на празника.

42 годишната поп фолк изпълнителка не възразила, но в последствие горко съжалила, че го завела. След като прекалил  с алкохола Григор започнал да обижда поканените и да се заяжда с тях докато се стига до кървавия инцидент с Джордан.

Джина признава, че не е станала свидетел защото в този момент отишла да вземе Ивая, която се намирала в детския център. Тя видяла единствено суматохата и напускането на някои от гостите. Певицата сметнала, че е най-добре да си тръгнат за да не развалят празника.

Но все пак инцидентът белязал първия рожден ден на Борис успял да помрачи настроението. Галена първа се изнизала. Последвали я Емануела и Джодан, предават от hotarena.net.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.