Джил Байдън – от скромна учителка до първата дама на САЩ (Новата президентша пълна противоположност на Мелания – Снимки)

Новата първа дама на САЩ и Мелания Тръмп са бивши модели, но приликите свършват до тук

Джил Байдън е очарователна дама дори на 69 г. По времето когато е срещнала съпруга си тя е била като магнит за мъжете. Джил обаче никога не е разчитала на успешен брак с богат мъж, а цени независимостта и върви по собствен път.

След като Джо Байдън преди дни бе избран за президент на САЩ, съпругата му стана първа дама. Американците , които се оплакваха от липсата на емоции от страна на Мелания Тръмп могат спокойно да въздъхнат. Джил е пламенна като истински динамит и им е гарантиран взрив от емоции.

Джил Байдън ще бъде фантастична първа дама.
Снимки: Инстаграм

Ако приоритетът на Мелания бе външния й вид и всячески поддържаше имидж на „ледена кралица”, то мисис Байдън прави всичко възможно да спечели хората и да им покаже, че тя е една обикновена американка като тях.

Цялата биография на новата първа дама е като на всяка една американка: това е история на едно съвсем обикновено момиче, в чийто живот има епизоди на разбито сърце и отчаяние, което в крайна сметка намира себе си в любовта и кариерата си.

Джил и Джо като млади
Снимка: Инстаграм

Госпожа Байдън играе основна роля в професионалното развитие на съпруга си, но никога не забравя и себе си. Джил  се е превърнала в идеалната американка по времето на статута си на втора дама при управлението на президента Обама през 2009 г. Тя не се отказва от кариерата си на преподавател когато Джо Байдън е вицепрезидент.

А в предизборната кампания сега заявява: „Дори след като се установя в Белия дом, няма да изневеря на принципите си и ще продължа да работя“.

Изглежда, за разлика от Мелания, Джил планира да стане не декоративна, а действаща първа дама, каквато до сега в Америка не са имали, предават от wday.ru.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.