Джийсън Брад Люис: Само глупости говорят по мой адрес!

Гласувайте за статията

Атрактивният участник в риалити-формата дружал със Стела от съжаление

Джийсън Брад Люис, който е сред последните елиминирани участници в „X фактор“, помогна на гаджето си Стела да преодолее смущението си и да изпълни парчето си на Риана на последните елиминации, като седя в краката й през цялото време.

Джийсън Брад Люис: Само глупости говорят по мой адрес!

Джийсън Брад Люис: Само глупости говорят по мой адрес!

Въпреки че всички знаят за новата романтична двойка, Джийсън пази пълно мълчание по отношение на Стела. Бесен е обаче на слуховете, че е шизофреник и гей и се е продавал за пари в Германия.

„Майка ми и баща ми са модерни и отворени хора. Когато се заговори, че съм се продавал в Германия, мама ми звънна и много се смя. Даже се пошегува, че евтино съм се дал“, обяснява Джийсън.

Всъщност той е завършил графичен дизайн в Германия, като се е издържал с работа и със студентски кредит. „Измислих името, с което се появих в шоуто, когато бях на 16. Джийсън означава храброст, мъдрост и идва от гръцката митология“, твърди ексцентрикът. Псевдонимът и гримът му помагали да се отпусне и да бъде по-естествен на сцената, четем във вестник „Женски тайни“. След излизането си от музикалното риалити младежът от Тръстеник ще се завърне отново към графичния дизайн, от който всъщност могат да се изкарат много добри пари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Джийсън Брад Люис: Само глупости говорят по мой адрес!”

  1. Узун Сики, каба Ташак

    Ное. 26. 2013

    Абе гнусен педал, виж в какво си се превърнал! Долен, отвратителен, и какво си се лепнал за този цигански изрод, олигофренката Пенка! Пълен бездарник си, но си бутнал мършавия си гъз на някой дизайнер! Такива като теб са „унтервеншен“ и са за трепане! Ако съм на мястото на гаджето на Златката, като излезеш, ще те превърна в купчина кърваво месо с набутана дървена палка в половия ти орган – ануса!

    Reply to this comment

Добавете коментар