Джиджи Хадид се похвали с яркия си и луксозен дом в Ню Йорк (Вижте в какъв разкош тъне моделът) – Снимки

Гласувайте за статията

Бременната Джиджи Хадид обзаведе приказен дом, ще останете без думи от разкоша в него

Бременната Джиджи Хадид,която скоро показа наедрялото си коремче сега се похвали с разкошното си жилище в Ню Йорк. В очакване на първата си рожба тя подреди приказен дом, изцяло по своя идея.

Бъдещата майка е много горда с постижението си в областта на дизайна и показа много снимки от апартамента в личния си профил в Инстаграм. Тя призна, че цяла година проектирала как да изглежда мястото, където ще отгледа рожбата си и го превърнала в дом-мечта.

Разходката из дома на Джиджи Хадид започва от дневната
Снимка: Инстаграм

Гостуването в жилището на топ модела започва от хола, където е разположен ексцентричен диван и многоцветни възглавнички дело на Жан-Пол Готие. Стените са покрити с произведения на Остин. А пък кухнята може да е мечтата на всяка домакиня с всичко необходимо, подредено с много стил.

Кунхята на топ моделът може да е мечтата на свка домакиня
Снимка: Инстаграм

Впечатление правят стъклата на кухненските шкафове, които са покрити с паста в най-различен цвят, също дело на известен художник.

Банята на Джиджи Хадид е не само просторна, но и много пъстра. Освен мрамора и светлината, тя привлича внимание с едната си стена, която е декорирана с цветните корици на списанието New Yorker.

Пъстрата палитра от добре подбрани цветове създава весело настроение и много уют, които са постигнати освен с вкус, но и с доста много пари, предават от dariknews.bg.

Вижтв още снимки в галерията!

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар