Джен и Брад Пит вбесяват анорексичната Джоли

Гласувайте за статията

Сагата между Дженифър Анистън и Брад Пит едва ли някога ще има край. Двамата бивши съпрузи не са заедно от почти 7 години, но това не пречи на клюкари при всеки повод да ги въвличат в интимни отношения

Джен и Брад Пит вбесяват анорексичната Джоли

Джен и Брад Пит вбесяват анорексичната Джоли

За ужас на половинката на Пит Анджелина Джоли, този път любовните връзки между звездите може да се окажат истина. Най-вече, защото до няколко месеца Брад и Дженифър ще имат съвместна работа.

Тазгодишните награди на Американската филмова академия ще се окажат доста интересни. Не само заради добрите кинозаглавия и актьори, които се изправят едни срещу други в различните категории, но и заради задкулисни интриги.

Една от тях е свързана с участието на церемонията на Брад Пит и бившата му жена Дженифър Анистън.

Според клюкарското списание „Ин Тъч“ екссъпрузите имат задача да връчат заедно приза за най-добър режисьор. Това налага двамата доста да общуват и да прекарат известно време в репетиции. Перспективата се струва доста неприятна за настоящата изгора на Пит – Анджелина Джоли, която дори е поставила ултиматум. Според запознати Джоли е бясна, за грозната постъпка на организаторите на събитието и се е заканила да саботира по всякакъв начин „Оскарите“.

„Анджи не иска никой от семейството й да присъства на церемонията. Тя вдигна луд скандал на Брад и в прав текст му обяви, че се разделя с него, ако отиде на награждаването с Анистън“, твърдят очевидци на панаира.

По думите им обаче Пит изобщо не се жегнал от истеричния изблик на жена си и заявил, че сам ще реши какво да прави. Той дори обмислял на пук да приеме поканата, за да избегне слуховете, че е мъж под чехъл. Холивудският красавец добре съзнавал, че неловката ситуация му е погодена от интриганти
и точно затова смятал да не се поддава на глупава провокация. Именно такава щяло да бъде отсъствието му от подиума до бившата му жена.

Дой осъзнава добре как ще се изтълкува подобно поведение. Не иска да изглежда глупак, на когото всеки може да заповядва“, разкрива приятел на звездното семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Джен и Брад Пит вбесяват анорексичната Джоли”

  1. rozi

    Ное. 13. 2011

    Ще се радвам, поне веднъж, когато Ви чета материалите, да нямате правописни грешки 🙂 Благодаря!

    Reply to this comment

Добавете коментар