Джени Суши скочи и на Андреа: Тормозеше ме, обиждаше ме в нета! (Вижте обвиненията й)

Джени Суши набърка Андреа в скандала с Кобрата, репортерката й скочи, че я тормози

Джени Суши явно недоволна от решението на щатската комисията за лиценза на Кобрата скочи на приятелката му Андреа. Певицата се появи на изслушването в Калифорния. Като бе плътно до своя любим.

Андреа подкрепи Кубрат Пулев по време на изслушването
Снимка: kliuki.net

Освен, че се чувства жертва на сексуално посегателство Дженифър Равало станала и жертва на кибер тормоз от половинката на Пулев.

Андреа
Снимка: kliuki.net

Пред репортер тя твърди, че фолк певицата я обиждала в социалните мрежи. Като я попитала дали майка й се гордее с нея. За такива думи тийнейджъри се самоубиват, гневи се Суши.

Тя споделя, че се чувства много изплашена и когато те нападат в интернет си сам и  зад заплахите няма лице. „Такова нещо никога не ми се е случвало”, казва госпожица Равало.

На въпрос на репортер на Нова тв какво би казала на Кобрата сега Джени отговаря, че няма какво да му каже. Освен това не вярва в искреното му извинение и смята, че наказанието му е малко.

Дженифър Равало е на мнение, че Кубрат Пулев трябва да носи отговорност за направеното от него. Явно, според нея той не съжалява защото ако бе така би я потърсил по-рано. А не да разправя лъжи.

Репортерката е засегната от факта, че я нарича лъжкиня. А освен, че я е целунал си позволил да я хване за задните части, предават от blitz.bg.

 

 

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.