Джени Суши се отрече от името си: Не предлагам голо суши! (Вижте как се прави на девица след скандала с Кубрат)

Гласувайте за статията

Джени Суши се прави на невинна, след целувката на Кубрат се отрече от прякора си

На думите на Джени Суши, че Кубрат я е насилил почти никой не вярва и не я взема на сериозно. Репортерката, която стана известна с целувката на Кобрата взе, че изригна в Инстаграм.

Джени Равало започна да се прави на света вода ненапита въпреки провокативните снимки. Които публикува в социалната мрежа. Явно, че червената лампичка й светна как заради скандалната й професия мнозина се съмняват, че е насилена от българския боксьор.

Снимка: Инстаграм

Джени се почувства засегната и реши да мине в обяснителна позиция. Тя призна, че работата й се състои да предлага храна от голи тела. Но към настоящия  момент тя никога не е била модел. И никой не е похапвал от голото й тяло.

Ето какво написа бизнесдамата: „Нека изясня едно недоразумение. Никога никой не е ял суши от мен. Все още. Това са просто снимки за СуШи Арт. Аз съм суши шеф и имам модели, които идват и правят „голото суши“. СуШи Арт не е моето име, това е името на моята компания. Заради традиции и старомодни разбирания по-малко от 2% от суши шефовете са жени, беше трудно да си намеря работа, защото това е доминирана от мъже индустрия. Работила съм в няколко ресторанта преди да стартирам Суши Арт. Започнах като продавач на пазара, продавайки рула и сосове“

В последствие журналистката добавя, че неин приятел я светнал за бизнеса с голото суши. И добавя, че това е много изтънчено и секси преживяване да се изживее опитването на традиционната японска храна на живо, предават от skandal.bg.

След последния й пост очакванията са тя да се отрече и от обвиненията срещу Пулев.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар