Джени Суши се заяде с Андреа в Инстаграм (Репортерката захапа певицата след издънката с Кобрата)

Гласувайте за статията

Джени Суши скочи на Андреа, репортерката бясна на певицата заради издънката с Кобрата

Джени Суши нападна Андреа в Инстаграм. Скандалната репортерка, която обвини Кубрат Пулев в сексуално насилие се заяде с бг певицата. Която е половинка на боксьора все още официално.

Колаж: ХотАрена

В лайв Инстаграма си Дженифър Равало пусна стори, от което се вижда, че директно отправя злостни думи към Андреа без никакво съмнение за кого се отнасят.

Сушито забелязала, че половинката на Пулев е разглеждала сторито й. И след като го огради заядливо я пита: „Защо ме гледаш?” като продължава: „Може да ме гледаш и докато ям. Продължавай да ме наблюдаваш!”, всичко това украсено с иронично сърце.

Снимка: Инстаграм

Повечето от почитателите на Андреа и Кобрата са убедени, че заяждането на Равало де провокирано само от един факт. А именно, че тя е ядосана на боксьора, че не е успяла да го оплете в мрежите си и свалката й се е провалила.

За мнозина стана ясно, че Сушито преди да получи целувката от Кобрата се е увъртала около шампиона. Натискала му се е и се е опитала да го свали.

След като опитите й се оказват неуспешни Кралицата на сушито се озлобява и затова тръгна да го съди. Така ще си отмъсти, а освен това ще се облажи и с някой долар. А след скандала захапа и Андреа от прекалена злоба, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар