Джени Суши била пияна по време на целувката на Кобрата (Репортерката ударила питие преди интервюто)

Гласувайте за статията

Джени Суши ударила едно питие преди да вземе интервю от Кобрата

Дженифър Равало е употребила алкохол, преди да вземе интервюто с целувката. Самата тя призна това, след като адвокатката на Кубрат Пулев започна разпита. Тя се почерпила на самата галавечер, а питието платил неин придружител.

По време на въпросите членовете на комисията на три пъти прекъснаха защитничката на Кубрат. Те обясниха на Джени Суши, че не е длъжна да отговаря и е в неин интерес да не го прави.

Кобрата и Джени Суши

Снимка: Блиц

Освен това посъветваха правния екип на Пулев да не задава въпроси, които не са свързани директно с целувката. По този начин те неглижираха действията на Суши преди и след самия инцидент. В това число и танца в скута на приятел на Кобрата по време на партито след победата.

Адвокатката на Равало – Глория Олред, обяви, че не са завеждали гражданско дело и нямат намерение да завеждат поне на този етап.

„Искам той да понесе отговорност за това, което направи – коментира пред Нова тв Джени Суши. – Не мисля, че съжалява. Каза го, само защото е наказан. Трябваше да му замразят лиценза за по-дълго“, предават от bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар