Дженифър Лопес шокира: Вижте я дебела и с корем!

Гласувайте за статията

Дженифър Лопес потресе с визия, лъсна дебела и с корем, истинско модно бедствие

Дженифър Лопес е доказано жена с моден усет. Но последното й попадение е истинско модно бедствие.Джей Ло 2Джей Ло

Джей Ло бе фотографирана отивайки да журира в поредния епизод на музикалното шоу  American Idol. Певицата потресе с ужасен избор на тоалет. Стъкната в розова рокля от сатен на Fausto Puglisi показа, че не винаги финансовите възможности и марковите дрехи на световно известни дизайнери са гаранция за добрата визия.

Дженифър Лопес която е известна с перфектните си мерки на секси дама изглеждаше дебела и с корем. Кройката на тоалета бе съвършено нелепа и всяка дама облякла това творение на безвкусицата би развалила фигурата си колкото й да е стройна.

А горната част на роклята е направо разбиваща. Тя е тип сутиен, което скъсява фигурата, вади на показ гърдите и ги сплесква.

Вместо да предизвика „УАУ!“ поп дивата става жертва на пореден моден гаф. Скъпоструващия розов тоалет не само разваля фигурата на Дженифър Лопес. Снимките на фотографите са запечатали как звездата се чувства неудобно в дрехата си. Тя я придърпва докато се носи към студиото. И лъсва истината, розовото дизайнерско творение е не само гадно на вид, а и неудобно за носене.

 

Дженифър Лопес не веднъж е доказвала, че умее по елегантен начин да подчертава знойните си форми. Тя винаги е изглеждала ефектна и красива. Не става ясно как този път се подведе и заложи на рокля, с която на пръв поглед я прави дебела. Освен, че разваля фигурата от розовото модно бедствие лъха на пошлост и евтиния, пише woman.hotnews.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар