април 17, 2024

Дженифър Лопес с тайна венчавка? (Певицата лъсна в булчинска рокля – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/dzhenifar-lopes-s-tayna-venchavka-pevicata-lasna-v-bulchinska-roklya-snimki/162724 Kliuki.net
Дженифър Лопес с тайна венчавка? (Певицата лъсна в булчинска рокля – Снимки)

Дженифър Лопес хубаво успя да разбуни духовете, като се пусна по булчинска рокля

Атрактивната певица открай време отлага сватбата си с Алекс Родригес. Затова и последното ѝ включване в мрежата успя да провокира доста въпроси. Мнозина веднага изпревариха събитията и на практика я венчаха за избраника ѝ. Самата Дженифър Лопес определено се постара да развихри въображението на почитателите си. Печално известната вечна годеница лъсна по булчинска рокля. Дори за верните ѝ фенове подобна поява в мрежата бе изключителна изненада. [caption id="attachment_177945" align="aligncenter" width="300"]Дженифър Лопес се появи в булчинска рокля Дженифър Лопес се появи в булчинска рокля
Снимка: инстаграм[/caption] Каква е причината обаче? Оказва се, че булчинската рокля и Джей Ло в нея са част от заснемането на новия филм на поп дивата. Провокативните кадри бяха споделени от филмовата продуцентка Илейн Голдсмит-Томас, с която тя работи. Лентата обещава да бъде интересна, още повече че Лопес явно ще потренира да бъде булка. Както е известно, двамата с Алекс Родригес периодично отлагаха сватбата си. Макар наскоро да лъснаха някои криввания от правия път от страна на по-силната половинка във връзката, явно Джен е решила да не обръща внимание и да загърби крайните изводи.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by French Acc ??? (@jlover24_h50)

Филмът няма да е първият, в който певицата облича булчинска рокля. Както се казва, явно ѝ е на сърце. Дали пък сватбата с Родригес няма да изпревари премиерата, засега остава в тайна. Тъй като певицата и новоизлюпена актриса снима в Доминикана, двамата за момента са разделени. Самият Алекс признава, че любимата му много му липсва. За жалост, той няма да успее да отскочи до тропическия рай заради натоварения си график, пише още tialoto.bg.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by French Acc ??? (@jlover24_h50)

Макар венчавката им да бе отложена за неопределен период, за момента нещата между тях изглеждат безоблачни. Дори и да не извадят късмет да се бракуват съвсем скоро, поне певицата има възможност хубаво да потренира. Дано само Алекс не сметне поредното ѝ амплоа за възтежко побутване към олтара.