Дженифър и Анджелина отсвириха Брад Пит на рождения му ден (Актьорът празнува сам с децата)

Дженифър и Анджелина отсвириха Брад Пит на рождения му ден (Актьорът празнува сам с децата)
5 (100%) 1 vote

Дженифър и Анджелина отсвириха Брад  Пит на рождения му ден

Брад Пит отпразнува доста самотно рождения си ден. И двете бивши съпруги на актьора го отсвириха по празниците. Актьорът посрещна 56-я си рожден ден единствено в компанията на трите си биологични деца. По-големите му наследници, осиновени по време на брака с Джоли, отказаха да се присъединят към тържеството.

Шайло, Вивиан и Нокс Джоли-Пит, прекараха празника с баща си. Пакс и Захара отказаха да отидат, а брат им Мадокс, който учи в Южна Корея, дори не се е обадил, за да му честити. Изненадващо липсваше и Дженифър Анистън. Актрисата е добра приятелка с бившия си съпруг, а отскоро дори се говори, че са повече от приятели.

Анджелина от своя страна предпочете да не поздравява мъжа си, тъй като отношенията им са силно обтегнати в момента. Актрисата признава, че заради него е принудена да остане в САЩ и в Лос Анджелис, поне докато децата й навършат пълнолетие. Въпреки че самата тя би желала да се установи в Европа, заради настояването на Брад е принудена да остави семейството си в Америка, при това за неопределено време.

От друга страна актьорът все пак е успял да се разбере с бившата си съпруга за празниците. Приятелите му разказват, че с Анджелина са успели да се споразумеят по деликатната тема.

„Децата ще гостуват на Брад и ще прекарат деня с него. Те си имат свои традиции–разменят си подаръци, играят игри, хранят се или просто излизат някъде. И много се забавляват”, казва още източник, близък до актьора.

Брад Пит сам на рождения си ден сн. Инстаграм

Брад Пит сам на рождения си ден сн. Инстаграм

Освен рождения си ден, Брад ще прекара с наследниците си още Бъдни вечер и коледния обяд. След това Анджелина ще получи право да прекара останалата част от празника с тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар