Дженифър Анистън в тайна връзка с милиардер (Вижте кой я ухажва)

Дженифър Анистън в тайна връзка с милиардер (Вижте кой я ухажва)
1 (20%) 1 vote

Дженифър Анистън в тайна връзка с милиардер, ухажва я бившият на Миранда Кер?

Дженифър Анистън изобщо не страда за бившия си Джъстин Теру.Напук на слуховете, че тя се съсипва от мъка, докато мъжът й вършее из нощните барове в компанията на по-младите й колежки,Джен демонстрира колко е щастлива.

И причината е нов мъж, разбира се.

Въпреки че Джъстин не остана и за ден свободен след развода, половинката му далеч не е толкова прибързана.

Джен е много по-придирчив в намирането на приятел, дори и само за компания, но изглежда, че вече има нещо, за което да се похвалим.

Не един, а цели двама мъже се борят за сърцето си, ни казаха източник за „US Magazine“.

„Единият е титан в технологичния свят и се запозна с нея чрез приятел. Наскоро се раздели със съпругата си и се опитва да спечели Джен. Другият е по-артистичен, двамата се срещнаха преди няколко месеца, докато работиха по съвместен проект“, разкрива информаторът.

Смята се, че става въпрос за съпруга на Миранда Кер, от когото тя наскоро роди. Или за Илън Маск, но засега нито едно от двете имена не е потвърдено.

Преди няколко месеца Анистън започна да снима нов филм, в който си партнира с Лука Бенар. Мъжът е копие на бившия й съпруг Брад Пит, но според източника звездата не излиза с актьора.

Според обкръжението на Анистън тя е много доволна, че има нов мъж в живота си. И очевидно е преодоляла провала на брака си с Джъстин Теру.

Дженифър Анистън в тайна връзка с милиардер

Дженифър Анистън в тайна връзка с милиардер сн. Wikimedia

Нещо повече — актрисата няма търпение да признае за чувствата на новия си мъж към нея и да го покаже пред целия свят. Но все още избира внимателно кое ще бъде събитието, на което да дебютират. Защото държи да направи сензация само веднъж.
„Те са много щастливи и едва пазят връзката си в тайна“, коментира приятелите на Анистън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар