Дженифър Анистън се срина заради раздялата с Джъстин (Актрисата плаче постоянно)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън се срина заради Джъстин, не спира да плаче

Дженифър Анистън се срина заради Джъстин Теру. Актрисата постоянно плаче, съсипана е и не изглежда никак добре. Папараци я щракнаха преди ден, докато се криеше от жегите в Калифорния. И по всичко изглежда, че дори слънчевото време не е в състояние да й оправи настроението след развода.

Въпреки че го раздава мъжко момиче и се старае да не показва, че е съкрушена, загубата на Дженифър си личи. Актрисата е с подпухнали, зачервени очи, подпухнало лице и изглежда направо съсипана.

Снимките са направени в имението й в Лос Анджелис. Анистън обожава къщата си, но както се говори, смята да я продаде, за да забрави за Джъстин Теру. Актрисата преживя там седем години с него. И тъй като не успя да сбъдне мечтата си за пълна идилия, смята да се премести далеч от спомените.

„Тя се държи и се опитва да не показва колко я боли от развода. На снимки винаги е усмихната и щастлива. В действителност обаче никак не се радва след случилото се“, разкриват близки до семейството.

Спекулациите относно сватбата им също не спират. И въпреки че целият свят говори за разтрогване на брачно споразумение, TMZ обяви, че няма доказателства, че тази двойка някога официално е влизала в брачната общност. И в действителност е под въпрос дали въобще са се женили.

Дженифър Анистън обаче тези дни обяви, че в момента се развежда. Актрисата е потвърдила раздялата с Теру, докато излизала от дома си. Преди ден тя отново е снимана в Лос Анджелис, но изглежда видимо срината след развода.

Дженифър Анистън се срина след раздялата с Джъстин Теру

Дженифър Анистън се срина след раздялата с Джъстин Теру

Феновете на Анистън тъгуват заедно с нея. Видно е, че актрисата тежко понася раздялата с Джъстин. Междувременно хората се чудят как може да изглежда така жената, която е обявена за най-красивата на планетата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар