Дженифър Анистън се отчая: Не мога да забременея, не искам деца!

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън не иска и да чуе за деца

Холивудската актриса Дженифър Анистън е направо отчаяна. Красавицата не иска и да чуе за деца, а още по-малко да забременява. След поредните спекулации, че ще става майка, Джен не издържа и изрази категорично мнението си в социалните мрежи.

„Писна ми да ме забременяват. Не може всеки път, когато напълнея за роля или се подуя заради малко повече вода, някаква стрелка да сочи към корема ми, а отгоре да пише с големи букви „Бременна?“ Не е ничия работа дали ще имам дете или не. Може да не искам да ставам родител.

Не приемам общото мнение, че за да бъде пълноценна, една жена трябва да е омъжена, да има кариера и да е родила деца. Това е право на личен избор и аз решавам, какво ще правя с живота си“, избухна Анистън.

Актрисата признава, че не иска деца и дори не мисли за такива. Съпругът й Джъстин Теру също не я притиска да му ражда наследници.

„В днешно време жените се оценят по два критерия – колко лайка ще съберат в социалните мрежи и имат ли деца. Е, аз не съм бременна, не мога да забременея и не искам деца“, заяви категорично актрисата. С което се надява да сложи край на спекулациите, че смята да става майка.

Някои слухове гласяха, че Анистън планира да осинови дете, но и това се оказа измислица. Звездата е категорична, че не се вижда като майка и не иска да има деца.

Дженифър Анистън не е бременна и не иска деца

Дженифър Анистън не е бременна и не иска деца

Според други, актрисата е преживяла няколко тежки аборта преди години, а след последния е решила да остави всичко в ръцете на Господ. И дори да не й е съдено да стане майка, не смята, че е живяла непълноценно. Точно обратното – наслаждава се на свободата си и на възможностите, които има.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар