Дженифър Анистън се отказа от връзката си с Брад (Актрисата се умори от игричките му)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън се умори Брад да я разиграва, актрисата се отказа от най-голямата си любов

Дженифър Анистън не е на себе си, но взе трудно решение. След слуховете, че са заедно и ще вдигат сватба в Мексико в пресата започна да се появява информация, че Брад Пит е забелязван  все по-често в компанията на приятелката си Алия Шоукат.

Брад Пит и Алия Шоукат
Снимка: Легион медия

Рейчъл от „Пеиятели” макар да е наясно, че Брад и младата актриса ги свързва само приятелство, тяхното прекалено често общуване никак не й харесва. Тя е убедена, че той не трябва да се държи така ако иска да е с нея. Игричките на Пит й напомнят за онова време преди години когато уж нямаше нищо между него и Анджелина Джоли, а я заряза точно заради нея.

Дженифър Анистън се отказа от връзката си с Брад Пит
Снимка: Инстаграм

Информатор разкри пред репортери как  Джен е заявила, че й е писнало от номерата му и смята да се откаже от такава колеблива връзка. Актрисата казва още, че с Брад вече са твърде стари за такива „странни игри” и дава пауза на любовния им роман, предават от graziamagazine.ru.

Почитателите на Анистън смятат, че карантината е най-доброто време и отлична възможност за бившите съпрузи да направят кратка почивка на любовния си роман. Те са убедени, че в крайна сметка Брад ще разбере какво иска от Джен и от живота си и двамата отново ще се съберат. Но не толкова бързо, колкото има се иска на феновете.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар