Дженифър Анистън се връща в „Приятели“ заради Брад Пит (Вижте как я убедил)

Дженифър Анистън се връща в „Приятели“ заради Брад Пит (Вижте как я убедил)
5 (100%) 2 votes

Дженифър Анистън се връща в “Приятели“ със старите си приятели

Дженифър Анистън дължи завръщането си в сериала „Приятели“ на старата си любов Брад Пит. Изглежда холивудската звезда Брад Пит успя да изиграе значителна и решаваща роля в живота на бившата си жена, пише Press24.

Култовият сериал „Приятели“ излъчва последния си епизод през 2004 година май месец, като оставя след себе си скромните 10 сезона. Невероятните епизоди проследяват ежедневието на 6-ма най-добри приятели, а красивата Анистън играе главната роля под името Рейчъл.

Сериалът със сигурност пожъна голям успех и остави след себе си следа в историята на сериалите и киното като цяло. До ден днешен сериалът е във водещите класации като най-любим и комедиен сериал за всички времена. Съответно това е и може би най-успешната работа в кариерата на главните актьори, сред които е и Джен.

Още преди повече от година се обсъждаше завръщането на любимия сериал по телевизията. Конкретен и окончателен отговор за слуховете нямаше. До скоро. Преди месец и половина стана ясно, че бандата от 90-те се завръща за един единствен епизод. Той ще бъде излъчен първо по американската компания “Netflix“, а по-късно и в интернет мрежата и евентуално по телевизията. По непотвърдена информация се твърди, че епизода ще е събиране между приятелите и всичко ще се развива в наши дни. Българските фенове с нетърпение ще очакват обещания епизод.

Отначало Анистън не била съгласна със събирането на групичката за един епизод и отказала. Преди време самата тя сподели, че не се чува нито вижда с някой от екипа. Сама решила да се дистанцира от някогашните хора, с които е прекарвала повечето от времето си. След дълъг разговор с Брад, бившият й съпруг, тя се пречупила и се съгласила да снима епизода. Брад определено повлиял доста на решението й след като тя сама поискала съвет от него.

Дженифър Анистън и Брад Пит, сн. Нова.бг

Дженифър Анистън и Брад Пит, сн. Нова.бг

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар