Дженифър Анистън разкри тайната си за перфектна форма

Дженифър Анистън разкри тайната си за перфектна форма
4.33 (86.67%) 3 votes

Дженифър Анистън разкри как поддържа перфектната си форма. Четиридесет и шестгодишната  актриса изглежда зашеметяващо

Звездите винаги са се стремели да изглеждат перфектно. Луди са на тази тема и някои от тях са готови на всичко, за да свалят някое и друга тлъстинка от тялото си и някоя и друга бръчица от лицето си. И всичко това, за да изглеждат млади и със стегнати тела. Така изглежда Дженифър Анистън, която хубавее с времето без да се подлага на разни пластични интервенции.

Дженифър Анистън в перфектна форма

Дженифър Анистън в перфектна форма

Самата тя разкрива  как поддържа  перфектната си форма. Тайната се оказва не толкова сложна и разточителна. Най-важното за красавицата е здравословният начин на живот и умереността във всичко. Живее нормално, без да се претоварва, но и без лишения.

Екранната Рейчъл от комедията „Приятели” не прекалява и с храненето.  Храни се три пъти на ден , но може и пет пъти, но на по-малки порции. Като в неделя си позволява малко да се поглези с повече лакомства, но през седмицата не се отпуска.

Работа за трицепс на стол

Работа за трицепс на стол

Хранителният режим на чаровницата не е никак сложен. Лека закуска с гореща вода и лимон, като си позволява да включи и яйца. Обядът също е много лек, като основното в него са зеленчуците и рибата. За вечеря понякога съчетава големите салати и с пиле. В хранителния й режим фигурира и топлия чай, като предпочита такъв от мента,  включва го главно в  междинните хранения, като тогава може да си позволи и шоколад.

Другата тайна на красавицата за стегнато и красиво тяло също не е много сложна за изпълнение. Ежедневна тренировка, включваща не много сложни упражнения като лицеви опори, работа с гири, скачане на въже,  последвано от джогинг. Споделя, че от години се доверява на една и съща инструкторка.

Е, струва си да се опита. Дори да не постигнем перфектната форма на Дженифър Анистън, то със сигурност ще се почувстваме по-добре

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Дженифър Анистън разкри тайната си за перфектна форма”

  1. Супер е, като за 46 години!

    Reply to this comment

Добавете коментар