Дженифър Анистън призна: Развеждам се заради бившия си! (Вижте кой я раздели с Джъстин Теру)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън разкри защо се развежда, а причината не е Брад Пит

Дженифър Анистън разкри причините за развода си. Красивата актриса призна, че с Джъстин Теру слагат край на брака си, но съвсем не смята да събира с Брад Пит. Звездата от „Приятели“ в действителност има друга сърдечна тръпка. А мъжът, по когото си пада е Джерард Бътлър.

Двамата играха заедно в „Отстреляй бившата“, а неотдавна в интервю Бътлър призна, че Анистън определено е жена, която умее да се целува. И то добре. „Ако ме питате дали предпочитам Анджелина Джоли или Дженифър Анистън, с неохота ще призная, че Джен е дама, която с удоволствие бих извел на вечеря“, каза още той.

Двамата си прекарали страхотно по време на снимките на филма. А Бътлър доста настойчиво ухажвал актрисата дори и след като се омъжила.

И докато всички смятаха, че зад развода на Дженифър стои Брад Пит, оказа се, че актрисата далеч не питае толкова топли чувства към него. „В действителност той не е толкова привлекателен, нито пък бих искала да се върна към подобна връзка“, споделила с приятелки актрисата. Напук на слуховете, че златното момче и момиче на Холивуд отново се събират, Анистън не желае нищо, освен приятелство от Брад.

От друга страна Джерард Бътлър се оказа мъжът, който утешава Джен след развода й с Джъстин Теру. „Той много я подкрепя. Двамата са много добри приятели и постоянно си говорят. Освен това той я утешава наистина много грижовно след развода. Нищо чудно да си кажат „Да“, разкриват приятели на актрисата.

Дженифър Анистън заряза Джъстин заради Джерард Бътлър

Дженифър Анистън заряза Джъстин заради Джерард Бътлър

Самата Дженифър Анистън не коментира предполагаемата си връзка с Джерард Бътлър. Актрисата е категорична само за едно — двамата се разбират прекрасно, щастливи са заедно и се радват на отлични приятелски отношения. Същите поддържа и с екссъпруга си Брад Пит. Що се отнася до Джъстин Теру — в момента актрисата дори не иска и да чуе за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар