Дженифър Анистън проговори за развода с Джъстин Теру: Раздялата ни беше истински кошмар!

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън проговори за раздялата с Джъстин Теру

Дженифър Анистън проговори за разрива с Джъстин Теру. За първи път актрисата сподели подробности от семейния им живот. В откровено интервю, Джен сподели, че се е подготвяла за развода, още преди той да стане факт, но това пак не й е помогнало да се справи с нещата.

„Беше кошмар. Когато осъзнах, че трябва да се разделим, започнах да се подготвям психически. Записах се на терапия, спрях да чета вестници, да гледам телевизия, да следя социалните мрежи. Терапевтът ми ме посъветва да правя всичко, което обичам и да не мисля за неприятните неща. Само така щях да се запазя от целия кошмар, който се изсипваше върху главите ни“, споделя още Анистън.

Актрисата разкрива още, че до раздялата с Джъстин е била сигурна, че двамата ще успеят да закрепят отношенията си. „Надявах се, че ще успеем да намерим начин да бъдем заедно и да спасим брака си. Но последните 18 месеца почти не живеехме заедно. Той не можеше да стои далеч от приятелите си и Ню Йорк, а аз се чувствах толкова не на място там. В крайна сметка решихме, че е най-добре да се разделим като приятели, вместо да продължаваме да страдаме и двамата“, откровена е актрисата.

„Благодарна съм, че успях да запазя психическото си здраве след развода. Това е тежък и тъжен процес. Не само слагахме край на връзката си, но това се случваше и толкова публично. Фактът, че не исках да виждам или чувам нищо свързано с развода ни много ми помогна. Но пак си беше тежко“, споделя още чаровната звезда.

Дженифър Анистън проговори за раздялата с Джъстин Теру сн. Уикипедия

Дженифър Анистън проговори за раздялата с Джъстин Теру сн. Уикипедия

За Джен не само процесът на раздяла е тежък, но и фактът, че с Джъстин са се отчуждили толкова много. И въпреки официалните изявления, че остават приятели, Анистън признава „Беше тежко дори да се чуваме, камо ли да се виждаме очи в очи. Не може да има приятелство с някой,заради, когото страдаш толкова много“, откровена е тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар