Дженифър Анистън призна: Не мога да родя деца! (+ Защо в Холивуд я смятат за „повредена стока“?)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън разкри, че не може да има деца, цял Холивуд я тормозел през годините

Дженифър Анистън за първи път проговори за факта, че никога не е раждала. Актрисата сподели, че е получила увреждане на репродуктивните органи, което й попречило да има деца. „Само най-близките ми хора знаят за емоционалните и медицинските проблеми поради които не можах да забременея. Затова нямам деца. За съжаление в Холивуд неспособността да имаш деца не се приема особено толерантно. Бях разпната публично заради този факт“.

„Докато пресата постоянно ме забременяваше, мои колеги и познати непрекъснато обсъждаха неспособността ми да имам деца. Някои казваха, че съм твърде егоистична и егоцентрична, за да се грижа за дете. Други смятаха, че съм просто алчна кариеристка, която винаги слага работата на първо място. Да нямаш дете в Холивуд е като проклятие. Гледат те като повредена стока. А най-лошото беше, че жените са по-жестоки от мъжете в това отношение“, разкрива още тя в интервю за „Ин Стайл“.

Анистън сподели подробности и за развода си. „Не съм съкрушена от раздялата с Джъстин. Дори, напротив — облекчена съм. От много време нещата не вървяха и когато най-накрая се разведохме, това беше благословия и за двете страни“, разкрива красавицата.

„Може би моята цел в този живот не е да бъда майка и да имам деца. Не ме съжалявайте. Аз имам страхотен и пълноценен живот. Защо трябва да ме считат за човек второ качество, заради това, че не се подчинявам на общоприетите правила?“, пита актрисата. Тя допълва, че приятелите й най-добре знаят какъв е вътрешният й свят.

Дженифър Анистън проговори за децата сн. Flickr

Дженифър Анистън проговори за децата сн. Flickr

А също и какви са причините за развода. „Омръзна ми да чувам „Тя е съкрушена“, „Тя е неспособна да задържи мъж до себе си“, „Тя е егоистка“. Никой не знае какво става зад стените на дома ми и защо сме се развели“, додава още актрисата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар