Дженифър Анистън показа дома си: Той е моето убежище в кризата с Джъстин (Снимки)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън показа дома си

Актрисата Дженифър Анистън се гордее с убежището си в Бевърли Хилс. Красивата актриса споделя, че това е къщата, която купила с идеята да я превърне в дом за нея и любимият й Джъстин Теру. Просторното имение от стъкло и стомана обаче в момента е нейното убежище. Защото само тя живее в него, след кризата с Джъстин Теру.

Както е известно, двойката има сериозни проблеми напоследък. А една от причините е нежеланието на актьора да приеме приятелските отношения между Брад и Джен. Както вече стана ясно, двамата са поправили отношенията си след развода на Пит с Анджелина. И въпреки че звездата от „Приятели“ няма никакво намерение да се събира с бившия си мъж, половинката й все по-често я оставя сама.

Домът на актрисата е изключително архитектурно произведение, което тя сама създава. Звездата признава, че харесва стила на пустинята и го пренася в дома си. Много кактуси, растения, които не искат поливане, камък и стъкло обграждат дома й. Светлите тонове и изчистените линии на мебелите хармонират изцяло с характера й — открит и отворен към хората.

Огромни панорамни прозорци внасят светлина, а дървото уют в дома. Плувен басейн посреща приятелите на актрисата, а високи огради я пазят от любопитните погледи на съседите.

Дори банята на Анистън е с прозорци, като звездата все пак предвидливо е сложила и завеси. Ваната от мрамор, вградена в пода й създава допълнителен комфорт, разкрива самата тя.

Дженифър Анистън показа дома си

Дженифър Анистън показа дома си

Дженифър Анистън купи имението преди няколко години и го ремонтира основно. Тя признава, че е усетила буквално енергията, която се излъчва от този дом. Актрисата вярваше, че тук ще създаде прекрасен дом с любимия си Джъстин Теру. За жалост, днес убежището е само нейно, тъй като половинката й предпочита апартамента им в Ню Йорк. И май съвсем скоро ще се превърне в личен дом за мъжа й, особено ако продължават слуховете за връзката й с Брад.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар