Дженифър Анистън плаче в ресторант заради аферата на Брад (Всичко за случката)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън плаче в ресторант заради афера на Брад

Дженифър Анистън лее сълзи в ресторант заради афера на Брад Пит. Актрисата е преживяла нервен срив, след като бившия й съпруг се оказал в центъра на нова любовна интрига.

За аферата на Брад се заговори преди дни, а по-късно стана ясно, че дори е представил приятелката си на родителите си. И въпреки че актьорът е категоричен, че след последния си развод, не е готов за нова любов, действията му говорят за друго.

Бившата му съпруга Дженифър Анистън обаче не е никак щастлива от тази новина. И споделила с приятелки, че е дълбоко потресена от факта, че Брад има нова възлюбена до себе си.
За силните й чувства към актьора се разбра малко по-късно, когато бе засечена в ресторант. Дженифър вечеряла с приятели и се забавлявала, когато звъннал телефонът й. Актрисата се разплакала и изглеждала видимо разстроена след разговора. Затова и станала, извинила се и поела по най-бързия начин към близката тоалетна, за да се съвземе.

Очевидец побързал да разкаже за цялата драма на пресата, а дни по-късно Анистън бе видяна с Джъстин Теру. Актьорът, който е и неин бивш съпруг, веднага се прибрал, за да я утеши.

Двамата останаха приятели въпреки развода. И Анистън е категорична, че не съжалява за това. „Целият ни брак беше като съжителство между съквартиранти. Почти не се виждахме, дори спяхме в различни крила на къщата. А накрая осъзнахме, че сме станали повече приятели, а не съпрузи“, казва още актрисата. И допълва, че именно заради това сложили край на брака си.

Дженифър Анистън в депресия заради новата на Брад сн. Инстаграм

Дженифър Анистън в депресия заради новата на Брад сн. Инстаграм

Към днешна дата тя и Джъстин поддържат прекрасни отношения, а именно той бе и човекът, с когото прекара Деня на благодарността. Както изглежда звездата още не е преодоляла бившия си съпруг. Но пък ексгаджето й е винаги до нея, за да й предложи рамо при нужда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар