Дженифър Анистън в паника заради биография на Матю Пери (Разкрил скандални тайни от брака й с Брад Пит?)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън в ужас заради биографията на Матю Пери

Те бяха приятели години наред, но са на път да се скарат сериозно. А причина за това е новата биография на Матю Пери, в която Дженифър Анистън се превръща в една от главните героини.

Актрисата наскоро споделила пред приятели, че е силно притеснена заради книгата на колегата си. В биографията си актьорът разказва за живота им по време на снимките, а също и извън площадката. Явно в историята се крият и някои тайни, които актрисата много държи да останат в тайна.

Книгата на Пери се казва „Приятели, любовници и голямата страшна история“, а на корицата можем да видим негова снимка. В книгата са описани множество случки от работата им по време на снимките, както и живота извън тях. Дженифър обаче се страхува, че ще изплуват и тъмни тайни от живота й с Брад Пит.

Двамата актьори се ожениха през 2000-та година и се разделиха през 2005-та. Малко по-рано Брад се запозна с Анджелина Джоли за която по-късно се ожени. Случайно или не, но краят на брака му с Анистън дойде скоро след края и на сериала „Приятели“. А някои слухове гласяха, че Джен може да е потърсила утеха в прегръдките на някой от своите колеги.

Дженифър Анистън на път да се скара сериозно с Матю Пери сн. Flickr

Дженифър Анистън на път да се скара сериозно с Матю Пери сн. Flickr

Към днешна дата бившите съпрузи стоплят отношенията си и дори се заговори за сдобряването им. Джен обаче е категорична, че не иска миналото отново да изплува. А може би в него има и тайни, които е по-добре да бъдат забравени…

Източник: popara.mk

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар