Дженифър Анистън лее сълзи в ефир: Не мога да повярвам, че всичко свърши!

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън се разплака в ефир

Дженифър Анистън се разплака в телевизионен ефир. Известната актриса бе изпаднала в тежка депресия и не можеше да повярва, че губи една от най-близките си приятелки. Става въпрос за актрисата и тв водеща Елън Дедженерис, която след 18 години в ефира слага край на дневното си токшоу.

„Боже мой, не трябваше да е толкова емоционално. А още дори не е приключило“, споделя Дженифър, която прегърна Елън при последната им среща. Тази година Дедженерис закрива предаването си, след като обвини екипа си в токсичност и напрежение на работното място. Което пък предизвика вътрешно разследване от страна на „Уорнър Брос“.

Причината Дженифър да се разплаче, е че тя е първия гост на Елън в предаването й, а сега открива и последния му сезон. Дедженерис обяви, че посвещава тези месеци на всичките си приятели. Двете дружки говориха откровено за всичко – от развода на Брад и Дженифър преди години, през агонията от познанството й с Анджелина, помирението с Брад, втория й брак с Джъстин Теру, развода и разбира се – „Приятели“ и новия епизод от поредицата.

Близкото приятелство на двете дами определено е нещо, което е повлияло до голяма степен и на успеха на Джен. Тя бе чест гост на Елън, за да промотира един или друг свой проект, след края на „Приятели“. Именно Дедженерис бе на нейна страна и я помири с Брад, когато той се разведе с Анджелина. Не е тайна, че актьорът е приятел с тв водещата и дори й продаде старата си вила преди години.

Дженифър Анистън се разплака в ефир сн. You Tube

Дженифър Анистън се разплака в ефир сн. You Tube

Всъщност, двете дами имат паметни изпълнения. Едно от тях е култова целувка за закриване на един от сезоните на предаването. Тогава предизвикаха масов скандал и единствено факта, че Елън е щастливо омъжена за Порша де Роси не стана повод да се заговори за любовна афера между тях. Дедженерис поддържа приятелски отношения и с Анджелина Джоли. И според някои слухове, тя също е поканена да гостува в този сезон на шоуто. Но за финала.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар