Дженифър Анистън и Сандра Бълок скарани заради мъж (Вижте за кого воюваха с години)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън и Санда Бълок скарани заради мъж

Дженифър Анистън и Сандра Бълок се карали заради мъж. Актрисите споделиха, че дълги години са воювали заради актьор, който е бил гадже и на двете. Драмата се разиграла доста преди Дженифър да се запознае с Брад Пит, когато била още начинаеща актриса.

Двете холивудски звезди се познават още от 90-те години на миналия век. Те се срещнали на наградата по връчване на „Златните глобуси“. И по ирония на съдбата се оказали с едно и също гадже – Тейт Донован.

Въпреки че в първия момент се наострили една срещу друга, след години отношенията им претърпели коренна промяна. И дори се шегували, че Тейт е имал доста търпение, щом е излизал с всяка от тях.

„И ти, и аз навремето бяхме част от живота на едно много търпеливо човешко същество. И с оглед на това, че излизаше и с двете ни едновременно, определено е бил търпелив“, шегува се днес Сандра с приятелката си.

Дженифър от своя страна побърза да я подкрепи „Изглежда, че човекът има свой тип жени – талантливи, забавни, любезни и щедри…“, казва още тя, в интервю за списание „Interview“ .

Дженифър признава, че приятелството й със Сандра не започнало веднага. След периода на смразяване, двете се сдобрили на… сватба.

„Мисля, че всичко в живота се случва със своето си време. Помниш ли как се забавлявахме на сватбата на общ приятел. Аз ти изпратих писмо, а ти на мен – питие“, смее се още Анистън.

Към днешна дата двете са изключително близки една с друга. И се разбират чудесно. Дженифър споделя, че се разбира прекрасно със Сандра.

Двете са най-добри приятелки от доста време. И са изключително благодарни за връзката помежду им.

Сандра Бълок и Дженифър Анистън с години воювали заради колега сн. You Tube

Сандра Бълок и Дженифър Анистън с години воювали заради колега сн. You Tube

„Нямах перфектно детство и често се чувствах несигурна в собствения си дом. Родителите ми нямаха стабилни отношения и бях категорична, че не искам да съм като тях. И успях“, казва още Джен за себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар