Дженифър Анистън и Джъстин Теру пред развод! (Актрисата отново се вижда с Брад Пит – Подробности)

Дженифър Анистън и Джъстин Теру пред развод! (Актрисата отново се вижда с Брад Пит – Подробности)
3 (60%) 2 votes

Дженифър Анистън и Джъстин Теру са пред развод заради Брад Пит

Дженифър Анистън отново поддържа връзка с бившия си след развода му с Анджелина Джоли

Дженифър Анистън и Джъстин Теру са пред развод! Звездата от „Приятели“ и съпругът й преживяват поредната криза в брака си като причината най-вероятно е в бившия мъж на Джен Брад Пит. Който отново поддържа връзка с нея след развода си с Анджелина Джоли.

Джен и Джъстин са заедно вече 7 години, а от август 2015 г. са женени. И през годините са се появявали много слухове, че са пред раздяла.

Дженифър Анистън и Джъстин ТеруСпоред източници, двойката преминава през нова криза, както се дава за пример и церемонията по връчването на наградите „Златен глобус“, която се проведе през януари. Анистън отиде там сама, без съпруга си, като през цялото време избягваше да се среща с Анджелина Джоли. Жената, която ѝ отне Брад Пит преди години.

„Джен изглеждаше изтощена и нервна без Джъстин. Когато имаше нужда от него – той се изпари. Той знаеше, че Джоли ще бъде там и като цяло избра най-лошия момент да не подкрепи съпругата си“, казва източникът пред LifeStyle.

Фактът, че Брад Пит вече е свободен и дори е запознал Джен с децата си, допълнително налива масло и разпалва слуховете.

Необяснимото поведение на Джъстин Теру е доказателство, че звездният брак е загубил баланс. Факт е, че двамата са твърде заети в различни градове на Щатите и бракът им оцелява от разстояние. Засега.

Актрисата обаче едва ли ще понесе развод с Джъстин. Първо, тя го обича, и второ, ще бъде голямо унижение за нея.

„Раздялата ѝ с Брад Пит силно я засегна и тя ще направи всичко възможно да спаси семейството си“, казва още източникът, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар