Дженифър Анистън и Джъстин Теру вдигнаха тайна сватба! (Ексклузивни снимки)

Дженифър Анистън и Джъстин Теру вдигнаха тайна сватба! (Ексклузивни снимки)
5 (100%) 1 vote

Дженифър Анистън и Джъстин Теру вдигнаха сватба в имението си в Бел Еър миналата вечер

Дженифър Анистън и Джъстин Теру успяха да заблудят дори гостите на купона

Дженифър Анистън и Джъстин Теру вече официално са семейство по абсолютно всички параграфи! След като преди няколко седмици стана ясно, че двойката е сключила тайно граждански брак, двамата най-накрая отпразнуваха събитието с подобаваща церемония.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру официално са семейство

Дженифър Анистън и Джъстин Теру официално са семейство

Която, също като разписването им, се оказа повече от тайна и конспиративна. Двамата вдигнаха голям купон в имението си в Бел Еър, с подобаващ брой гости. Които до последно си нямали на идея, че ще присъстват на сватбено тържество. Младоженците им обяснили, че празненството е по случай 44-я рожден ден на Джъстин.

Едва след като пристигнали, поканените се усетили какво се случва.

Дори и най-близките приятелки на Джен от сериала „Приятели“ – Кортни Кокс и Лиса Кудроу, не били запознати с плана на булката. Която направи всичко възможно, за да заблуди медии и фенове. Специално за целта край къщата й бяха разпънати огромни палатки, които да скриват приготовленията.

Въпреки това обаче бдителни папараци успяха да заснемат сватбената торта при внасянето й в имението.

Сладкишът определено не изглеждаше от традиционните като най-отгоре, вместо фигурки на младоженците, имаше две мъпет кукли – мъжка и женска, облечени като младоженци.

Малко след това в имението беше забелязан да пристига и пастор, въоръжен с Библия. Което не остави никакви съмнения по какъв повод всъщност е купона. Гости на който, освен колегите на Анистън от „Приятели“, бяха още Хауърд Стърн, Челси Хендлър, Сиа, Джон Красински и други.

Вижте снимките от тайното сватбено парти на Дженифър Анистън и Джъстин Теру в галерията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар