Дженифър Анистън и Брад Пит не спират да си пишат (Ще се съберат ли?)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън и Брад Пит не спират да си говорят всеки ден

Дженифър Анистън и Брад Пит водят активна кореспонденция след раздялата му с Анджелина Джоли

Дженифър Анистън и Брад Пит са по-близки от всякога. Бившите съпрузи са подновили кореспонденцията си след като стана ясно, че Пит се развежда с Анджелина Джоли. Която стана причина за тяхната раздяла. Която на всичкото отгоре ревнуваше до полуда Брад от бившата му и категорично му забрани да контактува с нея.

От около една година насам обаче – от февруари 2016, Брад и Джен отново се чуват редовно. Твърди се, че актьорът е потърсил контакт с Анистън, за да я поздрави за 48-я й рожден ден, пише БГНЕС.

Дженифър Анистън и Брад ПитСлед раздялата си с нея през 2005 г. Брад Пит е изтрил телефонния й номер от контактите си. До началото на миналата година той не си е контактувал с нея освен при официални събития, на които са разменяли учтиви фрази.

Сега обаче, когато актьорът се намира в труден за него период, явно е почувствал нужда да получи подкрепа от близък човек.

Двамата прекараха пет щастливи години, когато бяха семейство. За момента информацията няма официално потвърждение.

В пресата непрекъснато се появяват непотвърдени слухове за Брад и Анистън. Самата актриса многократно е казвала, че е щастлива със съпруга си Джъстин Теру и не смята да се връща към миналото. Вероятно, ако сегашната кореспонденция е факт, то вероятно се касае за приятелска подкрепа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар