Дженифър Анистън и Брад Пит докарали Анджелина до депресия (Още за звездната драма)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън и Брад Пит докараха Анджелина до депресия

Дженифър Анистън получи своето възмездие след 15 години. Анджелина Джоли е видяна в доста депресивно състояние да напуска ресторант „Нобу“ в Лос Анджелис преди няколко вечери. Актрисата е заснета от папараци докато си тръгва с колата и изглеждала доста тъжна и изморена. Според слуховете, причината за това е, че звездата от „Господарката на злото“ най-накрая е научила за връзката между Брад Пит и Дженифър Анистън, която двамата рестартирали.

Както е известно, Брад и Анджелина се разделиха през 2016 година и до момента продължават да се развеждат. Актрисата обаче едва наскоро научила, че бившият й съпруг е подновил отношенията си с първата си жена. Джоли обаче най-много се разстроила от факта, че те не са се разделяли от 15 години. И запазили своето приятелство непокътнато въпреки развода преди години.

Приятели на звездната двойка отбелязват, че Анджи продължава доста трудно да приема развода. Но е най-засегната от факта, че Брад е избрал Дженифър пред нея.

„Тя не понесе леко това. Да научи, че са не просто приятели, но дори и се срещат беше жесток удар за нея“, казват още нейни близки.

Що се отнася до Брад и Дженифър, те определено правят опити да рестартират отношенията си. Но никой от тях не желае да поеме излишен риск и да нарани другия. Засега се задоволяват със съвместни пътувания до Италия, гостувания на Джордж и Амал Клуни, както и редовни срещи в ресторантите в Лос Анджелис или други места.

Анджелина Джоли в депресия заради Дженифър и Брад сн. Инстаграм

Анджелина Джоли в депресия заради Дженифър и Брад сн. Инстаграм

Анджелина от своя страна се е отдала изцяло на работата си и изглежда доста самотна. Напук на слуховете, че има нов мъж в живота си, звездата е сама и е категорична, че не желае друга връзка. Особено след като излиза от толкова тежък развод, който още не е приключил напълно.

 

View this post on Instagram

 

New! Angie in LA, August 7 #joliepittsofficial_news

A post shared by Brad Pitt & Angelina JoliePitt (@joliepittsofficial) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар