Дженифър Анистън и Брад Пит вдигат тайна сватба в Мексико (Всичко за събитието)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън и Брад Пит отново ще се оженят

Дженифър Анистън и Брад Пит подновиха отношенията си след разводите им

Дженифър Анистън и Брад Пит вдигат тайна сватба в Мексико! Звездата от „Приятели“ секссимволът смятат отново да се оженят отново, след като преди повече от десетилетие разтрогнаха брака си. Заради аферата на Брад с Анджелина Джоли, за която той в последствие се ожени. Джен пък сключи брак с Джъстин Теру, но и той не просъществува.

И в крайна сметка 13 години по-късно бившите съпрузи са решили да дадат втори шанс на любовта си. Техните близки вече били наясно с подновената им връзка. Която Брад и Джен засега предпочитат да държат в тайна.

Дженифър Анистън и Брад ПитЗаради скорошните си разводи те не планират веднага да узаконят повторно отношенията си, но и това ще се случи, твърдят източници пред американския таблоид Sun. Но и това ще се случи като най-вероятното място е Мексико. Тъй като това винаги си е било „тяхното място“, издава още анонимният източник.

Най-доволна от случващото се била майката на Брад Пит. Която винаги е приемала Дженифър като своя собствена дъщеря. И така и отказваше да хареса и общува с Анджелина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар