Дженифър Анистън и Анджелина Джоли се съюзиха срещу Брад! (Вижте как го съсипват)

Гласувайте за статията

Поредният неочакван обрат в развода на Бранджелина дойде от Дженифър Анистън.

Бившата на Брад Пит Дженифър Анистън неочаквано реши да се съюзи с Анджелина Джоли по време на делото за развода им. След като доскоро „приятелката“ се считаше за възможна причина за настъпилата раздяла, сега Джен застава на страната на госпожа „Лара Крофт“, за да докаже, че Пит въобще не е цвете за мирисане.

Нищо не може да сближи две жени така, както омразата към един и същи човек. Явно същото се е случило между Дженифър Анистън и Анджелина, които заровиха томахавките и застават една до друга срещу актьора, който явно е успял да разбие живота и на двете. Джен определено има за какво да си връща на Брад, след като я изостави позорно, за да се хване с Джоли. Явно е видяла в развода им удобен момент да го удари по болното място.

Така се стига до момента, в който звездата от „Приятели“ ще влезе в съдебната зала и ще свидетелства срещу Брад Пит по време на заседанията по делото за развод. Този обрат е изненадал дори представителите на правораздавателните органи, които отсега предвкусват грандиозни скандали, под знака на които ще мине процеса.

Появиха се множество твърдения, според които Анджелина е изтъкнала като причини за желанието й да се  разведе домашно насилие от страна на Брад върху нея и децата, както и злоупотребата му с алкохол и наркотици. Вероятно част от тези твърдения ще бъдат подкрепени и от Дженифър Анистън, която също има дългогодишен опит в съвместното съжителство с актьора, пише retro.bg.

Анджелина и Дженифър Анистън се съюзиха срещи Брад Пит

Анджелина и Дженифър Анистън се съюзиха срещи Брад Пит

Все още не е насрочената датата на първото заседание, защото магистратите трябва да се запознаят с представените аргументи и да разпитат предварително свидетелите. Явно е обаче, че това ще бъде най-шумният процес в последните години, а един от най-очакваните моменти ще са именно показанията на Дженифър Анистън, която отново ще докаже, че кармата е чудо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Дженифър Анистън и Анджелина Джоли се съюзиха срещу Брад! (Вижте как го съсипват)”

  1. 86

    окт. 11. 2016

    egati glupostite absolutno obratnoto, shte svidetelstva v negova polza.. Kato si pishete tezi izmisleni statiiki pone prochetete niakoi zapadni spisania da se informirate

    Reply to this comment

Добавете коментар